Dijon-Prenois 2-daagse trackday

Circuit: Dijon-Prenois (Frankrijk)
Datum: 19 en 20 augustus 2023 (zat & zondag)
Rijtijd: 5 sessies van 20 min. per dag
Soort training: Vrij rijden
Niveau’s: Beginner, gevorderd & expert
Groepsindeling: 4 groepen op basis van rondetijden en ervaring
Herindeling: Herindeling groepen op basis van rondetijden
Geluid: 100 DB (dynamisch gemeten)
Tijdwaarneming: Ja
Catering: Restaurant op circuit aanwezig

Prijs: € 429,-

Inschrijven kan gedaan worden bij onze partner RSZ Motorsport. Wanneer je op de bovenstaande knop klikt zal je doorverwezen worden naar de pagina waar je kan boeken.

Het circuit
Het 3900m lange circuit ligt in het hart van Bourgondië en werd aangelegd in 1970. Het circuit heeft 9 bochten waaronder de parabolic, bocht 5, welke een hellingspercentage van maar liefst 14% heeft en heeft het circuit continue grote hoogteverschillen van maximal 11%! Eenmaal op het rechte stuk ben je blij even rust te krijgen om jezelf weer voor te bereiden op een prachtige en uitdagende ronde!

Paddock en voorzieningen
De paddock, pitboxen en alle voorzieningen zijn van hoge kwaliteit. Alles ligt er zeer netjes bij, iets wat je zeker mag verwachten van een high-end circuit. Op het paddock zijn meerdere stroompunten aanwezig. Ook heeft het circuit douches en toiletten. Het is mogelijk om op het paddock te overnachten. De avond voor het evenement is iedereen welkom om spullen neer te zetten.

Het paddock is smaller dan je wellicht gewend. Dit komt omdat het paddock in het midden ligt van het circuit. Hierdoor is het smal, maar breed. Beetje vergelijkbaar met Zandvoort.

Privetraining
Het is niet mogelijk om privéles te boeken.

Pitbox
Het huren van een pitbox is nog niet mogelijk. Het circuit heeft 43 pitboxen en zijn ieder 60m2 groot. Iedere box heeft een toilet.

Tanken
Op het paddock is er een tankstation aanwezig.

Overnachten
Het is mogelijk om op de paddock te overnachten. Ook zijn er in de buurt meerdere hotels, Airbnb en andere overnachtingsmogelijkheden te vinden.

Catering
Er is een restaurant aanwezig.

Fotograaf
Er is een fotograaf aanwezig.

icon-file Tijdschema

icon-globe Voorwaarden deelname

Op het circuit van Dijon-Prenois is het verplicht een rugprotector te dragen ter bescherming van de rug. Hier wordt ook op gecontroleerd wanneer je de baan opgaat.

Tevens is het verplicht om de motor op een milieumat te plaatsen! Zowel in de pitbox als op de paddock.