Minibike & kleding huren

Minibike huren

Beschik je niet over een motor en/of kleding? Dan is het mogelijk om een minibike 49cc of OHVALE GP-O 110cc te huren. Wij beschikken ook over beschermende kleding, dit is incl. tijdens het huren van een motor.

Kleding

Wanneer je een minibike huurt krijg je daar ook knie-, elleboogbeschemers en een overall bij. Daarnaast zijn er ook handschoenen beschikbaar.

LET OP! Wij beschikken NIET over helmen of laarzen! Stevige schoenen voldoen tijdens het rijden op een minibike.

Minibike 49cc (vanaf 6 tot 12 jaar)

Wij beschikken over 49cc minibikes. Uitermate geschikt voor de opstapper. Hier hoeft niet geschakeld te worden en is daarom makkelijk om mee te rijden zonder enige ervaring. Het huren van een minibike bedraagt € 35,-. Hierbij is het ook mogelijk om knie- en elleboogbescherming en handschoenen te krijgen.

De huur* (€ 35,-) wordt afgerekend op locatie. Tijdens het inschrijven via de website kun je aangeven of je een minibike wilt huren. *Het huren is inclusief benzine en slijtage kosten.

De minibikes zijn voorzien van:
– Wave remschijf voor
– Wave remschijf achter
– 49cc 2 takt motor
– Dodemansknop (voor veiligheid en uitzetten van motor)
– Snelheid 45-50 km/uur
– Zithoogte 42cm
– Lengte 100cm

Ohvale GP-O (vanaf 10 jaar en ouder)

Onze partners Deroue Race & Laproto beschikken over meerdere Ohvales GP-O motoren in verschillende uitvoeringen. Deze zijn geschikt voor de meer ervaren rijders. De Ohvale is een highend race motor voor kinderen van 10 jaar en ouder.

De huur (€ 105,-)* wordt afgerekend op locatie. Tijdens het inschrijven via de website kun je aangeven of je een Ohvale GP-O wilt huren. *Het huren is inclusief benzine en slijtage kosten. Als er schade wordt gereden, wordt dit door jou met onze partners afgerekend op locatie.

De Ohvale GP-O is voorzien van:
– Upside down voorvork
– Monoshock achterveer (volledig instelbaar)
– Arrow uitlaatsysteem
– Radiaal remsysteem achter
– 4 versnellingen of automaat
– 4 takt 110cc of 4 takt 160cc
– Afstelbare voersteuntjes
– Zithoogte +- 70cm