Motor, bochten & circuittraining

Motortraining

In deze motortraining (bochten) leer je met plezier jouw vaardigheden te verbeteren teneinde jouw veiligheid te vergroten. Ja er is altijd wat te leren, zelfs bij ervaren rijders!

  • Je leert op een andere manier bochten inkijken
  • Bochten nemen (insturen)
  • Zithouding
  • Remtechnieken
  • Met meer plezier motorrijden
  • Vertrouwder en relaxter motorrijden

Rijden

Tijdens een blok worden er 6 sessies gereden van ieder 10 minuten. Tijdens iedere sessie rijd je achter een instructeur aan. Na iedere sessie krijg je feedback van jouw instructeur en ga je samen kijken hoe het gaat, wat er beter kan en hoe je dit beter kan doen. De instructeur helpt jou van A tot Z verder.

Iedere dag bestaat uit een ochtend- en middagblok.
Ochtend deelname: vanaf 09:00 t/m 13:00
Middag deelname: Vanaf 13:00 t/m 17:00

Reserveren gaat per blok. Wanneer je tijdens beide blokken deelneemt krijg je extra korting!

Heb jij al veel ervaring maar loop je ergens op vast? Onze instructeurs kunnen ook jou verder helpen! 2 The Experience heeft heel veel groepen en instructeurs. Wisselen van een groep omdat het niveau niet bij jou past is geen enkel probleem.

Groepen & niveaus

De motor, bochten- en circuittraining is geschikt voor alle soorten rijders, niveaus en motoren. Of je nu een woonwerkverkeer-, tour- of sportrijder bent, wij kunnen jou altijd wat leren. Ooit een keer gevallen of heb je angst? Ook dan kunnen wij jou helpen om weer lekker op de motor te gaan rijden met meer zelfvertrouwen. Het programma wordt altijd aangepast aan de hand van jouw ervaring en niveau.

Op de dag zelf worden er drie groepen gemaakt waarin het niveau en de snelheid verschillend zijn. Op die manier zorgen wij ervoor dat je altijd op jouw eigen niveau kunt starten en door kunt groeien.

Wanneer jij jezelf gaat inschrijven kan er gekozen worden voor de volgende niveaus:
– Beperkte ervaring
– Voldoende ervaring
– Veel ervaring

Weet je niet hoe jij jezelf zou inschatten? Kies dan de optie “Ik weet het niet”. Op de dag zelf gaan we kijken welk niveau bij jou past. Zo is het altijd mogelijk om te wisselen van groep.

Knee-down training

Knee-down training
Altijd al eens met je knie over het asfalt willen schrapen? Voor veel motorrijders de ultieme droom! Met deze knee-down training zullen ervaren instructeurs jou leren waar je op moet letten bij het maken van een knee-down. Deze training kost €20,- duurt van 12:45 tot 13:45 en is extra te boeken naast het huidige trainingssprogramma. Let op! De knee-down is alleen in combinatie met de ochtendtraining te boeken.

Tijdens deze training leer je een knee-down te doen op een veilige manier en in een veilige omgeving.

LET OP! Tijdens deze training zijn een leder pak en knee-sliders verplicht!

Locatie & bezoekers

Wil jij een keer komen kijken bij 2 The Experience? Uiteraard ben je van harte welkom bij ons.

De training wordt gegeven op het Midland Circuit in Lelystad. Deze locatie heeft meerdere tribunes (open en overdekt) en is het tevens mogelijk om vanuit de kantine te kijken naar de baan.