Nieuw programma 2 The Experience Kids!

Door een leuke start met het begeleiden van Guus Boes (Guus Boes #81) tijdens een voorjaarstraining in Spanje en een kennismaking met Bastiaan Visser tijdens een 2 The Experience training in Lelystad, zijn wij druk bezig met het opzetten van een 2 The Experience Kids programma. Kids van 6 tot 16 jaar kunnen met gemotoriseerde tweewielers tot 400cc deelnemen aan het programma. Tijdens dit programma is er ruimte voor de beginnende rijder (opstapper), gevorderde rijder en racecoureurs in opleiding.

Het programma speciaal voor kids zal gegeven worden op het Midland Circuit in Lelystad. De bedoeling is om dit meerdere malen per jaar aan te bieden zodat er genoeg rijtijd en genoeg begeleiding gegeven kan worden om lekker te kunnen rijden en te groeien.

De volgende punten zijn o.a. onderdeel van het kids programma:
– Behendigheid met de motor
– Basisvaardigheden omgang motor
– Technische kennis motor
– Start, stop en remproef oefeningen
– Vrij rijden met begeleiding
– Racetechnieken
– Raceoefeningen
– Samen door de bocht
– Apex & lijnen
– Zithouding
– Kijken
– Inhaaltechnieken
– Remtechnieken
– Oefenwedstrijden
– Mind & focus
– Respect
– En nog veel meer!

Tijdens dit programma rijdt iedereen op zijn eigen motor en is beschermende kleding verplicht. Het leren motorrijden/racen in een veilige omgeving is een belangrijk aspect. Het gedrag en respect naar elkaar is belangrijk om met elkaar plezier te hebben op een leuke en leerzame manier.

Er wordt gereden in kleine groepen zodat er veel individuele aandacht is van onze professionele trainers. Is jouw kind op zoek naar een nieuwe uitdaging? Schrijf je dan nu in voor de tryout avond die gegeven wordt op vrijdagavond 22 september (van 16:00 tot 20:00).

Wil je meer informatie over het programma? Klik dan hier
Meer informatie over vrijdagavond 22 september? Klik dan hier

 

Bastiaan Visser: “Een mooie middag gehad op uitnodiging van 2 The Experience, op het Midland Circuit in Lelystad. Bedankt! Goed georganiseerd met een gezellige sfeer, we keken er van op hoeveel mensen er aanwezig waren.
Gewoon volle bak en zeker voor herhaling vatbaar . Veel geleerd en leuke mensen ontmoet. ”