Update Coronavirus

Update Coronavirus

Het coronavirus (COVID-19) houdt de hele wereld in zijn greep. We ondervinden nu allemaal de gevolgen en weten niet hoe lang deze situatie duurt. Ook jij hebt vast vragen. Op deze pagina hebben we alle informatie voor je verzameld. De meest gestelde vragen vind je onderaan.

Update 7 mei 2020
Op woensdagavond 6 mei zijn er versoepelingen naar buiten gebracht. Dit houdt in dat alle evenementen vanaf 1 juni gewoon weer als normaal kunnen starten middels 1.5m afstand en andere protocollen om iedereen veilig en gezond te houden.

Zien wij jou binnenkort bij onze trainingen? Ga snel naar onze kalender om in te schrijven op een dag naar keuze.

 

Ik wil inschrijven, kan dit?

Ja, het is mogelijk om in te schrijven op onze evenementen. Dit kan via de pagina Agenda & Kalender. Kies een datum wanneer je wilt deelnemen en klik op “inschrijven”. Klik daarna op de oranje knop waar ook de prijs vermeld staat. Hierna kun je alle gegevens invullen die wij nodig hebben om jouw inschrijving te verwerken.

Ben ik mijn geld kwijt?

Nee, wanneer een evenement niet door kan gaan zal iedereen die ingeschreven is hierover geïnformeerd worden per email. Jouw deelname verplaatsen we naar een andere dag naar keuze zolang er nog plek beschikbaar is. Lukt het niet om te verplaatsen binnen het 2020 seizoen? Dan wordt jouw deelname verplaatst naar 2021.

Wat als een evenement geannuleerd wordt?

Wanneer deze beperkingen toch nog langer duren en wij hierdoor gedwongen zijn evenementen te moeten annuleren, dan zal iedereen die ingeschreven heeft hierover geïnformeerd worden.

Wanneer een evenement geannuleerd wordt kun je kosteloos jouw deelname verplaatsen naar een andere dag naar keuze zolang er nog plek beschikbaar is. Lukt het niet om te verplaatsen binnen het 2020 seizoen? Dan wordt jouw deelname verplaatst naar 2021.