Update Coronavirus

Update Coronavirus

Het coronavirus (COVID-19) houdt de hele wereld in zijn greep. We ondervinden nu allemaal de gevolgen en weten niet hoe lang deze situatie duurt. Ook jij hebt vast vragen. Op deze pagina hebben we alle informatie voor je verzameld. De meest gestelde vragen vind je onderaan.

Update 23 maart 2019
Wegens aangescherpte wetgeving zullen alle evenementen tot en met 31 mei geannuleerd worden. In de loop van deze week krijgen alle deelnemers die zich ingeschreven hebben op evenementen in deze periode van ons bericht.

Wij vinden het erg jammer om de evenementen te moeten annuleren, maar ieder zijn gezondheid is belangrijker. Daarom willen wij buiten onze normale voorwaarden iedereen tegemoet komen. Wij bieden iedereen, die zich in deze periode ingeschreven heeft, de mogelijkheid om de deelname kosteloos te verplaatsen naar een andere dag, dit naar keuze zolang er plekken beschikbaar zijn. Het mag naar wens ook naar het seizoen van 2021 verplaatst worden.

Laten we tot en met 31 mei allemaal gezond blijven, afstand bewaren en besmetting met Corona voorkomen. Dan kunnen we in de resterende maanden juni t/m oktober alsnog genieten van heerlijke dagen.

Ik wil inschrijven, kan dit?

Ja, het is mogelijk om in te schrijven op onze evenementen. Dit kan via de pagina Agenda & Kalender. Kies een datum wanneer je wilt deelnemen en klik op “inschrijven”. Klik daarna op de oranje knop waar ook de prijs vermeld staat. Hierna kun je alle gegevens invullen die wij nodig hebben om jouw inschrijving te verwerken.

Ben ik mijn geld kwijt?

Nee, wanneer een evenement niet door kan gaan zal iedereen die ingeschreven is hierover geïnformeerd worden per email. Jouw deelname verplaatsen we naar een andere dag naar keuze zolang er nog plek beschikbaar is. Lukt het niet om te verplaatsen binnen het 2020 seizoen? Dan wordt jouw deelname verplaatst naar 2021.

Wat als een evenement geannuleerd wordt?

Wanneer deze beperkingen toch nog langer duren en wij hierdoor gedwongen zijn evenementen te moeten annuleren, dan zal iedereen die ingeschreven heeft hierover geïnformeerd worden.

Wanneer een evenement geannuleerd wordt kun je kosteloos jouw deelname verplaatsen naar een andere dag naar keuze zolang er nog plek beschikbaar is. Lukt het niet om te verplaatsen binnen het 2020 seizoen? Dan wordt jouw deelname verplaatst naar 2021.

 

Hoe de situatie is na 31 mei zullen we op moeten wachten. Maar mochten de circuits alsnog de deuren sluiten en mogen er geheel géén activiteiten plaatsvinden, dan zal jouw deelname kosteloos verplaatst worden naar een ander evenement naar keuze.