Veel gestelde vragen circuittraining

Zoek bovenin het menu naar “Inschrijven” of “Agenda”. Daar is een overzicht te vinden of een knop met direct reserveren voor een dag naar keuze.

Na het klikken op de knop zal er een popup verschijnen. Daar worden N.A.W. gegevens gevraagd, hoeveel ervaring je hebt, wellicht je rondetijden als je deze weet en op welke motor je gaat deelnemen.

Vervolgens klik je op de knop hoe je wilt betalen en je zal na de betaling een bevestigings email ontvangen. Je bent nu ingeschreven.

Help! Ik zie geen knop om mijzelf in te schrijven. Dit is waarschijnlijk omdat de dag volgeboekt is, of al geweest is.

Stuur ons een e-mail naar info@2theexperience.nl en laat ons weten dat je graag wilt deelnemen aan onze circuittraining. Vergeet niet te vermelden om welke dag het gaat. Dan plaatsen wij jou op de reservelijst. Wanneer iemand afhaakt zullen wij direct contact met jou opnemen om zijn/haar plaats over te nemen.

Dat is altijd vervelend om te horen. Laat het ons in een zo vroeg mogelijk stadium weten. Wij doen namelijk niet aan annulering, wij kunnen wel de deelname naar iemand anders overzetten mits iemand op de reservelijst staat of dat jij zelf iemand hebt die jouw deelname wilt overnemen.

Als wij het zo vroeg mogelijk weten kunnen wij waarschijnlijk nog wel iemand blij maken die op de reservelijst staat en kan de inschrijving kosteloos overgenomen worden en zullen wij het volledige bedrag retourneren.

Annuleren is niet mogelijk. Stuur ons wel een bericht want wellicht staan er mensen op de reservelijst! Als iemand op deze lijst staat dan kan jouw plek overgenomen worden.

Ja! Hiervoor moet €10,- huur betaald worden en €100,- of het rijbewijs als borg. Met een transponder worden de rondetijden van jou bijgehouden en kun je online of op de printjes terug zien wat jouw rondetijden waren.

Heb je al eerder deelgenomen aan de trainingen van 2 The Experience? Zo niet, raden wij altijd aan om dit eerst te doen! Om helemaal blanco zonder enige ervaring te gaan deelnemen op Assen of Zandvoort is een hele grote stap.

Ja het kan, maar dit verschilt per persoon. Twijfel je? Kom gerust een keer langs en laat je adviseren.

De instructeurs zullen na iedere sessie gaan evalueren hoe het gegaan is. Daar hoort ook de controle bij over hoe makkelijk je het kan bijhouden of niet.

Aan de hand daarvan zal er altijd geschoven worden, dit kan een groepje terug of een groep hoger.

Zowel op Zandvoort als Assen is er een pompstation aanwezig. Let wel op, dit is duurder dan de benzinepomp bij jou om de hoek.

Dat kan. Stuur een e-mail naar info@rszmotorsport.nl. Pitbox kost €100,- om een dag te huren. Vergeet niet dat er ook €100,- borg betaald moet worden!

Dat kan. De paddock is zo goed als altijd toegankelijk. Je kan daar een tent of caravan neerzetten. Heb je een pitbox gehuurd? Het is mogelijk om die avond de sleutel te krijgen van de gehuurde pitbox.

Zorg ervoor dat je met een standaard uitlaat rijdt of met een demper die een E-keur heeft met DB killer.

Zeker op Zandvoort is geluid een probleem. Je kan uitgesloten worden van deelname, restitutie is niet mogelijk.

Het dragen van deugdelijke en in goede staat verkerende lederen motorkleding, schoeisel en handschoenen verplicht. Minimaal een 2 delige raceoveral waarbij de beide delen over de volle lengte aan elkaar verbonden zijn met een rits. Een rugbeschermer is niet verplicht, wel een advies! Het is verboden om piercings, oorringen of andere sieraden te dragen die het afnemen van de helm kunnen hinderen of bij een valpartij voor extra (lichamelijke) schade kunnen zorgen. Ook is het dragen van een horloge en het meenemen van sleutels, portemonnee e.d. verboden.

Textiel is niet toegestaan!

Om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden, is het belangrijk dat een helm niet ouder is dan 5 jaar. Na een aantal jaar is de werking van de schaal brosser dan wanneer hij net nieuw is. Dit kan ervoor zorgen dat de helm jou niet meer goed beschermd. Daarom is het belangrijk om te weten hoe oud deze is. Iedere helm heeft een productiedatum, dit is terug te vinden aan de binnenkant van een helm.

Het kan dus voorkomen dat we jou uit moeten sluiten van deelname omdat jouw helm te oud is. Wanneer wij jou uitsluiten van deelname omdat je helm te oud is, is restitutie niet mogelijk.

Regen of niet, er wordt altijd gereden. Juist met regen is de juiste techniek belangrijk om toe te passen.

Annuleren of restitutie is niet mogelijk wanneer het regent.

Tijdens iedere dag (of anders aangegeven) is onze fotograaf Rene Vos van www.circuitpics.nl aanwezig.

De gemaakte foto’s van iedere dag zijn altijd enkele dagen erna te vinden op zijn website.
Wil je een foto hebben? Deze zijn aan te schaffen via zijn webshop.

Iedereen is welkom, nou bijna iedereen, huisdieren zijn niet toegestaan. Het paddock is open en bezoekers mogen zelfs in de pitlane langs de muur kijken.

Parkeren is gratis.