Vrij rijden minibikes/Ohvales/NSF100 of anders

Vrij rijden & trainen

Heb jij al veel ervaring, race je al of wil je gewoon extra rijtijd voor ervaring en/of testen en afstellen van de motor? Dan kun je bij ons terecht. Wij proberen de groepen zo klein mogelijk te houden zodat je weinig last hebt van elkaar. Op het Midland circuit wordt uitsluitend alleen in de binnenste ovale ring gereden (via de buitenste ring kan er veilig op en af gereden worden). Er kan 4 x 15 minuten gereden worden.

Voor wie & groepsindeling

Motoren vanaf 40cc en max 400cc kunnen deelnemen. Minimale leeftijd is 6 jaar oud. Ben je ouder dan 16 en wil je komen rijden? Tijdens het vrij rijden is dit geen enkel probleem! Er zijn twee groepen vrij rijden, namelijk:

  • Minibikes
  • 100cc en meer motoren (Ohvale, NSF100 etc.)

Motor & kleding

Tijdens het programma rijdt iedereen op zijn eigen motor en is beschermende kleding verplicht. Het rijden in een veilige omgeving is een belangrijk aspect.

Kleding voorschriften
Beschermende kleding is verplicht, hieronder verstaan wij het volgende: Motorhandschoenen, motorlaarzen, integraalhelm en leder pak incl. knee-sliders.

Service, verkoop en verhuur motoren

Onze partner Deroue Race is op locatie aanwezig voor vragen over minibikes en heeft ook motoren, minibikes en onderdelen bij zich. Deroue & Laproto verzorgen o.a. ook de verhuur van Ohvale GP-O motoren.

Ohvale GP-0 110cc (automaat)

Ohvale GP-0 110cc (4 versnellingen)

Ohvale GP-0 110cc (4 versnellingen)

Ohvale GP-0 160cc (4 versnellingen)