Zelf rijden op een Ohvale GP-0

Zelf rijden op een Ohvale GP-0

De Ohvale GP-0. Een kleine motor welke in verschillende aantal cc’s te rijden zijn. Zo is er de 110cc, 160cc en zelfs 190cc (4 versnellingen of automaat).

Super hoge fun factor motor om mee te rijden en uiteraard kan hier mee gereden worden tijdens de kidstrainingen en vrij rijden voor lichte motoren bij 2 The Experience.

– Ohvale rijden voor €33,75 per sessie
– Geschikt vanaf 10 jaar en ouder
– Rijd 4 sessies van 15 minuten

De Ohvale GP-0

De Ohvale GP-0 is in feite een nieuw concept, het is geen “pocketbike”, een “Mini GP” of een “pit bike”, maar komt voort uit de wens om een motorfiets te ontwerpen dat het plezier en het rijgemak biedt van een echte motorfiets. Deze kleine motorfiets, met zijn doelgerichte, toegankelijke en speelse ergonomie, maakt de extreme rijstijl van een echte racefiets mogelijk, terwijl de kosten en transportbelemmeringen met betrekking tot het rijden op de baan drastisch worden verminderd.

Ohvale GP-0 110cc (automaat)

Ohvale GP-0 110cc (4 versnellingen)

Ohvale GP-0 110cc (4 versnellingen)

Ohvale GP-0 160cc (4 versnellingen)

Informatie

Het zelf rijden op een Ohvale GP-0 kan op meerdere avonden. Wil je meer informatie over data & prijzen? Klik dan op meer info.

Kleding voorschriften & schades

Het is verplicht om met goede beschermende kleding te rijden. Denk hierbij aan: integraal goedgekeurde helm, motorkleding (motorpak van leder), motorhandschoenen en motorlaarzen

Bij het huren van een Ohvale is kleding NIET inbegrepen en is het ook NIET mogelijk om dit bij ons te huren. *Het huren is inclusief benzine en slijtage kosten. Als er schade wordt gereden, wordt dit door jou met onze partners afgerekend op locatie.