2 The Experience Racing

2 The Experience Racing

2 The Experience Racing bestaat uit vier rijders. Het team is ontstaan vanuit de 2 The Experience trainingen. Vier goede race vrienden die elkaar ondersteunen en elkaar versterken. Het team zorgt voor meer naamsbekendheid. Zo zijn de rijders naast de 2 The Experience trainingen ook actief op RSZ Motorsport wedstrijddagen in de Zomer Avond Competitie (ZAC) en geven zij onder andere instructie tijdens racelicentie dagen in de TOMS cursus.

2 The Experience Racing creëert tevens nieuwe mogelijkheden voor sponsoren door middel van bestikkering op de motoren. De motoren worden veel gebruikt en rijden in ‘the picture’. Dit geeft voor sponsoren de mogelijkheid om ook meer naamsbekendheid te genereren of in contact te komen met hun doelgroep.

#195 - Jordy van Overeem

Ondernemer pur sang. Initiatief nemen, mogelijkheden zoeken en marktkansen najagen, dat is waar Jordy voor gaat! Dagelijks is Jordy druk bezig met klanten van zijn bedrijf www.freshymedia.nl.

FreshyMedia is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van WordPress websites en Magento webwinkels. Daarnaast verzorgt FreshyMedia ook veel huisstijlen en overig printwerk. Dat komt goed van pas voor 2 The Experience, waar Jordy dagelijks mee bezig is.

#197 - Wybren Wisse

Een gepassioneerde chef-kok die geniet van het leven en zijn gezin en die altijd klaar staat voor zijn gezin en iedereen om hem heen. Dit komt ook duidelijk naar voren bij 2 The Experience waar hij klaar staat voor zijn instructeurs en zeker niet te vergeten zijn klanten.

Wybren weet door zijn vrolijke en relaxte manier van aanpak bij iedereen de juiste snaar te raken. Ook tijdens zijn wedstrijden is de passie voor het motorrijden bij Wybren terug te vinden.

#196 - Lucien van Zandvoort

De sportman in hart en nieren. Vanuit zijn jeugd altijd bezig geweest met sport. Zo heeft hij op nationaal topniveau meegelopen op de 800meter. Als het even kan, haalt Lucien altijd het onderste uit de kan.

Zo gedreven als Lucien is in de sport, is hij dit ook in zijn vak als Project Manager bij Pink Elephant. Managen en aansturen is hetgeen waar Lucien goed in is, dit is ook terug te zien als instructeur tijdens de 2 The Experience trainingen.

#271 - Thierry van Zandvoort

De man die alles kan!

Sponsoren

2 The Experience Racing wordt bijgestaan door een aantal sponsoren die allen de rijders ondersteunen. Ook interesse om 2 The Experience Racing te sponsoren? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar info@2theexperience.nl.

Unidrive, ruim 25-jaar een begrip in aandrijftechniek.
Unidrive levert producten en totaaloplossingen voor de aandrijftechniek aan een groot aantal klanten in binnen- en buitenland. Producten van Unidrive komt u tegen in o.a. de Land-, glas  en Tuinbouwsector, Voedselverwerkende sector, Transport- en Logistieksector.

Unidrive geeft advies en levert totaaloplossingen ‘Van stekker tot roterende as’. Kort samengevat: Unidrive speelt met Lego op grote schaal! www.unidrive.nl.

Unidrive sponsort het 2 The Experience Racing team. Ze staan de jongens bij door vers rubber te sponsoren. Het belangrijkste om de aandrijving op het asfalt weg te zetten!

cg-wrapping

Custom Graphics is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het wrappen van voertuigen. Naast het wrappen beschikt Custom Graphics over prachtig apparatuur om o.a. stickers te maken en kleding te printen.

Custom Graphics zorgt voor stickers op de motoren van 2 The Experience Racing en maken ze prachtige stickers met nummers die gebruikt worden op dagen zoals Zandvoort en Assen.

Kijk voor meer informatie de website van www.customgraphics.nl.