Clubs / Groepen

Club, vereniging of groepen

Het is mogelijk om als club, vereniging of grote groep een blok of hele dag te reserveren tijdens onze trainingen of zelfs de circuitdagen!

Wij adviseren altijd vroeg in het seizoen aan te geven welke dag er gereserveerd moet worden. Wij houden dan rekening met inschrijvingen van andere deelnemers.

Niet iedereen kan altijd met elkaar rijden. Wij zorgen er altijd voor dat de groepen per instructeur zo klein mogelijk zijn. Dit om de veiligheid en kwaliteit te waarborgen! Het maximum is altijd 3 deelnemers per instructeur. Bij uitzondering is het mogelijk om 4 rijders per instructeur in te delen.

Wij hebben interesse, hoe nu verder?

Per aanvraag kijken wij welke oplossing het beste bij jullie past. Met oplossing bedoelen wij groepsindelingen, beschikbare plekken en hoe de betaling zal verlopen. Zo willen grotere clubs de inschrijvingen in eigen hand hebben en wordt er een vaste prijs afgesproken. Bij kleinere groepen schrijven de deelnemers zich zelf in via onze website met een unieke kortingscode.

Het is ook mogelijk dat wij de trainingen voor clubs, bedrijven, verenigingen en groepen aanpassen. Een vereniging die binnenkort op vakantie gaat kan namelijk een andere training krijgen dan een groep vrienden die een maand later naar een groot circuit gaat.

Wil jij met jouw club, vereniging of groep komen rijden? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@2theexperience.nl.