Partners

cg-wrapping

Custom Graphics is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het wrappen van voertuigen. Naast het wrappen beschikt Custom Graphics over prachtig apparatuur om o.a. stickers te maken en kleding te printen.

Custom Graphics zorgt voor stickers op de motoren van 2 The Experience Racing en maken ze prachtige stickers met nummers die gebruikt worden op dagen zoals Zandvoort en Assen.

Kijk voor meer informatie de website van Custom Graphics.

RSZ_logo_MOTOR_RGB

2 The Experience werkt nauw samen met RSZ Motorsport. Zo helpt 2 The Experience bij de racelicentie-dagen sinds 2014. Meerdere instructeurs van 2 The Experience hebben hun racelicentie behaald en geven ook de trainingen voor de racelicentie.

Tijdens de dagen van RSZ Motorsport organiseert 2 The Experience circuittrainingen zoals je mag verwachten van ons, maar dan op Zandvoort of Assen (of andere circuits, kan per seizoen verschillen). Ga naar de website voor meer informatie www.rszmotorsport.nl.

Rene Vos, eigenaar van Circuitpics.nl en altijd al een passie gehad voor de motorsport. Sinds 2007 in het bezit van zijn motorrijbewijs en pakt ieder jaar een aantal circuitdagen mee. In 2012 officieel begonnen met een nieuwe uitbouw van de hobby. Namelijk circuit fotografie! Inmiddels fotografeert Rene de MotoGP, World Superbikes, BSB en de reguliere circuit- en cursusdagen.

Rene Vos, eigenaar van Circuitpics is de vaste fotograaf van 2 The Experience tijdens de circuittrainingen op o.a. Assen, Zandvoort en Mettet.

FreshyMedia is een toonaangevend internet bureau gespecialiseerd in interactieve media, webdesign en drukwerk. FreshyMedia helpt zijn klanten om te communiceren door gebruik van nieuwe media (internet & social media) op een creatieve, informatieve en interactieve wijze. Kwaliteit en resultaat staan bij ons voorop.

FreshyMedia is verantwoordelijk voor de online communicatie van 2 The Experience en verzorgd o.a. de website. Kijk voor meer informatie op www.freshymedia.nl.

jj-groot

JJ Suspension is gespecialiseerd in alle schokbrekers. Middels kleine interne aanpassingen is er uit schokbrekers meer rijplezier te halen.

Wanneer een motor stuurt zoals deze hoort te sturen zal het rijplezier, maar ook de veiligheid verhogen. JJ Suspension is vaak aanwezig tijdens evenementen van 2 The Experience. Voor meer info over JJ Suspension ga naar hun website.

logoRTRsite

Racetrackriding.nl is het eerste interactieve motorportaal in Nederland gemaakt voor en door amateur circuitrijders. Racetrackriding.nl bundelt het brede aanbod van circuitdagen of trainingen in een overzichtelijke website; efficiënt, eenvoudig, laagdrempelig en met een keuze voor elk type motorrijder, op elk rijdersniveau.

Racetrack Riding. Zoek je circuitdag, boek en race!

logo_opt

Wil jij nóg meer plezier uit motorrijden halen? Dan is Moto Maestro Motortrainingen er voor jou! Wij verzorgen professionele dagcursussen op maat en sleutel workshops voor beginners en gevorderden.

Ook bieden wij meerdaagse bergtrainingen in de mooiste berggebieden waarbij alle aspecten van het motorrijden in detail worden getraind. Beter leren rijden is namelijk ook veiliger leren rijden.
Alles compleet verzorgd en in een ontspannen sfeer voor rijders van elk niveau.

Ons team van ervaren instructeurs uit de rijschoolwereld, politie en marechaussee gaat graag met jou op pad!

Ga naar de website van Moto Maestro voor meer informatie.

TKM Logo

TKM Passie voor motoren is een jong bedrijf die zich voornamelijk richt op het schadeherstel van motorfietsen. Denk hierbij aan kuipreparatie, uitdeuken en spuitwerkzaamheden.

Door de juiste leveranciers te gebruiken, leveren wij de originele fabriekskleuren van alle merken motorfietsen, hierdoor is de kleur gegarandeerd juist! Dus heb je een foutje gemaakt op het circuit,
niet getreurd! Wij kunnen het repareren.

Daarnaast denken wij ook graag met je mee mocht je je motor in een “nieuw jasje” willen steken. Voor foto’s van ons werk kun je een kijkje nemen op www.tkmotoren.com.