Custom Graphics is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het wrappen van voertuigen. Naast het wrappen beschikt Custom Graphics over prachtig apparatuur om o.a. stickers te maken en kleding te printen.

Custom Graphics zorgt voor stickers op de motoren van 2 The Experience Racing en maken ze prachtige stickers met nummers die gebruikt worden op dagen zoals Zandvoort en Assen.

Kijk voor meer informatie de website van www.customgraphics.nl.

2 The Experience werkt nauw samen met RSZ Motorsport. Zo helpt 2 The Experience bij de racelicentie-dagen sinds 2014. Meerdere instructeurs van 2 The Experience hebben hun racelicentie behaald en geven ook de trainingen voor de racelicentie.

Tijdens de dagen van RSZ Motorsport organiseert 2 The Experience circuittrainingen zoals je mag verwachten van ons, maar dan op Zandvoort of Assen (of andere circuits, kan per seizoen verschillen). Ga naar de website voor meer informatie www.rszmotorsport.nl.

Circuitfotografie.nl is een onderneming die zich heeft gespecialiseerd in sportevenementen. Met name op de verschillende circuits in binnen- en buitenland zijn wij te vinden. Het fotograferen is vanuit de hobby gestart wat nu uitgegroeid is naar Circuitfotografie.nl. Kijk voor meer informatie op www.circuitfotografie.nl.

Marcel van den Hoven, eigenaar van CircuitFotografie is de vaste fotograaf van 2 The Experience. Specifieke wensen voor foto’s op een dag is altijd op aanvraag te regelen met Marcel.

2Tires Almere is een confident dealer van Dunlop, Michelin en Continental motorbanden, met een motorbanden quickservice. Goede banden leveren een bijdrage aan de veiligheid. Voor een goed advies over banden ben je bij 2 Tires aan het juiste adres. Kijk voor meer informatie op www.2tires.nl.

Rene Vos, eigenaar van Circuitpics.nl en altijd al een passie gehad voor de motorsport. Sinds 2007 in het bezit van zijn motorrijbewijs en pakt ieder jaar een aantal circuitdagen mee. In 2012 officieel begonnen met een nieuwe uitbouw van de hobby. Namelijk circuit fotografie! Inmiddels fotografeert Rene de MotoGP, World Superbikes, BSB en de reguliere circuit- en cursusdagen.

Rene Vos, eigenaar van Circuitpics is de vaste fotograaf van 2 The Experience tijdens de circuittrainingen op o.a. Assen, Zandvoort en Mettet.

logoRTRsite

Racetrackriding.nl is het eerste interactieve motorportaal in Nederland gemaakt voor en door amateur circuitrijders. Racetrackriding.nl bundelt het brede aanbod van circuitdagen of trainingen in een overzichtelijke website; efficiënt, eenvoudig, laagdrempelig en met een keuze voor elk type motorrijder, op elk rijdersniveau.

Racetrack Riding. Zoek je circuitdag, boek en race!

FreshyMedia is een toonaangevend internet bureau gespecialiseerd in interactieve media, webdesign en drukwerk. FreshyMedia helpt zijn klanten om te communiceren door gebruik van nieuwe media (internet & social media) op een creatieve, informatieve en interactieve wijze. Kwaliteit en resultaat staan bij ons voorop.

FreshyMedia is verantwoordelijk voor de online communicatie van 2 The Experience en verzorgd o.a. de website. Kijk voor meer informatie op www.freshymedia.nl.