Partners

cg-wrapping

Custom Graphics is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het wrappen van voertuigen. Naast het wrappen beschikt Custom Graphics over prachtig apparatuur om o.a. stickers te maken en kleding te printen.

Custom Graphics zorgt voor stickers op de motoren van 2 The Experience Racing en maken ze prachtige stickers met nummers die gebruikt worden op dagen zoals Zandvoort en Assen.

Kijk voor meer informatie de website van www.customgraphics.nl.

RSZ_logo_MOTOR_RGB

2 The Experience werkt nauw samen met RSZ Motorsport. Zo helpt 2 The Experience bij de racelicentie-dagen sinds 2014. Meerdere instructeurs van 2 The Experience hebben hun racelicentie behaald en geven ook de trainingen voor de racelicentie.

Tijdens de dagen van RSZ Motorsport organiseert 2 The Experience circuittrainingen zoals je mag verwachten van ons, maar dan op Zandvoort of Assen (of andere circuits, kan per seizoen verschillen). Ga naar de website voor meer informatie www.rszmotorsport.nl.

Rene Vos, eigenaar van Circuitpics.nl en altijd al een passie gehad voor de motorsport. Sinds 2007 in het bezit van zijn motorrijbewijs en pakt ieder jaar een aantal circuitdagen mee. In 2012 officieel begonnen met een nieuwe uitbouw van de hobby. Namelijk circuit fotografie! Inmiddels fotografeert Rene de MotoGP, World Superbikes, BSB en de reguliere circuit- en cursusdagen.

Rene Vos, eigenaar van Circuitpics is de vaste fotograaf van 2 The Experience tijdens de circuittrainingen op o.a. Assen, Zandvoort en Mettet.

FreshyMedia is een toonaangevend internet bureau gespecialiseerd in interactieve media, webdesign en drukwerk. FreshyMedia helpt zijn klanten om te communiceren door gebruik van nieuwe media (internet & social media) op een creatieve, informatieve en interactieve wijze. Kwaliteit en resultaat staan bij ons voorop.

FreshyMedia is verantwoordelijk voor de online communicatie van 2 The Experience en verzorgd o.a. de website. Kijk voor meer informatie op www.freshymedia.nl.

ohvale-zwart

Bert Deroue is importeur van Ohvale Nederland. Bert is ook expert op het gebied van minibikes en minibike wedstrijden.

Met inmiddels al meer als 20 jaar ervaring en specialisering op dit gebied. Kun je bij Deroue terecht voor informatie over & verkoop van, motoren, racekleding, tuning, onderhoud en meer van minibikes en Ohvale motoren.

Ga naar de website van Ohvale voor meer informatie.

logoRTRsite

Racetrackriding.nl is het eerste interactieve motorportaal in Nederland gemaakt voor en door amateur circuitrijders. Racetrackriding.nl bundelt het brede aanbod van circuitdagen of trainingen in een overzichtelijke website; efficiënt, eenvoudig, laagdrempelig en met een keuze voor elk type motorrijder, op elk rijdersniveau.

Racetrack Riding. Zoek je circuitdag, boek en race!

LA Proto_definitief_transparant

Laproto verzorgt het dealerschap van het Italiaanse merk Ohvale voor de Benelux. Het Ohvale GP-0 project is bedacht door de Italiaan Valerio Da Lio, een industrie-expert met meer dan dertig jaar ervaring in de wereld van motorfietsen. Het is belangrijk om uit te leggen waarom de GP-0 op geen enkele manier kan worden verward met vele andere ogenschijnlijk soortgelijke producten.

Ga naar de website van Laproto voor meer informatie.