Trackdays

Met je eigen motor het beroemde TT Circuit op, schuin door de uitdagende kombochten van Circuit Zandvoort of vele andere circuits waar 2 The Experience Trackdays organiseert! Even geen 100 Km/h maar gewoon lekker gas geven! Wie wil dat nou niet? Bij 2 The Experience kan je deelnemen aan Trackdays.

Op onze evenementen bieden we per locatie 5 á 6 sessies van circa 15-20 minuten rijtijd. Maar bedenk je wel, vrij rijden is geen wedstrijd, het gaat uitsluitend om het plezier! Dus aan ‘samen door de bocht’ wordt grote waarde gehecht.

Waarom 2 The Experience?

  • Met je eigen motor het circuit op
  • Voor ieder niveau rijder
  • 5 á 6 sessies van circa 15-20 min.
  • Groepen op basis van rondetijd/ervaring
  • Incl. tijdwaarneming
  • Privéles is mogelijk
  • Wisselen van groep is mogelijk
  • Goeie en relaxte sfeer

Groepsindeling op rondetijd en ervaring
Iedereen dient zijn/haar PR naar waarheid in te vullen bij de inschrijving. PR elders verbeterd? Laat dit ons dan weten, zodat wij de juiste indeling kunnen maken.

Geen ervaring op grotere circuits? Geen probleem! Zeg dan bij inschrijving dat je “geen ervaring” hebt en je wordt automatisch in de beginners groepen ingedeeld.

Het kan per evenement verschillen met hoeveel verschillende groepen er wordt gereden. Deze informatie is terug te vinden op de pagina van het evenement. De groepen worden gelijkwaardig verdeeld op dezelfde hoeveelheid rijders per groep op basis van rondetijden die bij ons bekend zijn. Als er geen rondetijden bekend zijn, is het mogelijk dat je in de laatste groep geplaatst wordt of in een groep waarbij wij denken dat dit past.

Wisselen van groep is alleen mogelijk in overleg en wanneer hier ruimte voor is. Tijdens evenementen is het mogelijk dat de groepen opnieuw ingedeeld worden (bijv. in de middagpauze) en iedereen verplicht een nieuwe groep sticker moet halen bij de organisatie.

Privétraining
Heb je nog nooit op het circuit gereden waar je wilt gaan vrij rijden of vind je het gewoon fijn om les te krijgen? Tijdens een aantal van onze evenementen is het mogelijk om privéles te boeken. Hierbij krijg je 1 op 1 les van een instructeur.
Voorwaarden
Om te kunnen deelnemen aan onze trackdays zijn er voorwaarden waar iedereen aan moet voldoen. Lees deze voorwaarden hier terug voordat je inschrijft.