3-daagse Almeria trackday

Circuit: Almeria (Spanje)
Datum: 27, 28 en 29 januari 2023 (vrij, zat & zondag)
Rijtijd: 5 á 6 sessies van 15/20/22 minuten per dag
Soort training: Vrij rijden (priveles mogelijk)
Niveau’s: Beginner, gevorderd & expert
Groepsindeling: 4 groepen op basis van rondetijden en ervaring
Herindeling: Herindeling groepen na de middag
Geluid: 107 DB (open uitlaat)
Tijdwaarneming: Ja
Transport: Incl. transport van motor en spullen
Hotel: Prijs is incl. 3 overnachtingen met ontbijt
Pitbox: Prijs is incl. pitbox plek
Transportverzekering: Motor en spullen zijn tot € 10.000,- verzekerd
Catering: Restaurant op circuit aanwezig

Prijs: € 825,-

Heb jij vragen of andere wensen dan dat wij aanbieden? Wil jij bijv. het pakket zonder transport of wil je voor nog meer personen hotelovernachtingen boeken? Neem dan contact met ons op

Het circuit
Het circuit van Almeria is 4200 m lang, heeft 7 bochten naar rechts en 5 naar links. Het is een snel maar zeer technisch circuit met hoogte verschillen en blinde bochten. Inclusief een recht stuk wat maar liefst 970 meter lang is zorgt voor hoge snelheden. Het circuit is omringd door bergen en olijfplantages.

Je hoeft op dit circuit niet bang te zijn dat je motor te veel geluid maakt, want je mag maar liefst 107db produceren.

Paddock, pitboxen & faciliteiten
Het paddock is zeer ruim en heeft het alle faciliteiten die je mag verwachten. Zo is er een restaurant aanwezig waar je o.a. kunt lunchen, zijn er toiletten aanwezig in de pitboxen en kun je vanaf het paddock gebouw bijna het hele circuit zien.

P.s. Er is geen lucht aanwezig in de pitboxen. Neem zelf een compressor mee of pomp om banden op te pompen.

Het weer in Almeria
Afgelopen jaar was de gemiddelde temperatuur in de maand januari 16 graden zijn en zonnig. Perfecte weersomstandigheden om te genieten van een paar prachtige trackdays!

Transport van motor en spullen
Het transport wordt gedaan met onze partner Santi Event & Racing Transport uit Middelbeers. Santi is specialist op het gebied van motortransport voor evenementen en racing.

De motoren worden vervoerd op kratten met een afmeting van 2.10m x 0.80m x 1.25m. Alles wat binnen de afmetingen van de krat past kan en mag mee. Schade ontstaan door wrijving tijdens het transport valt niet binnen de verzekering. Let daarom goed op hoe je het krat bepakt. Bij twijfel is Marcel (chauffeur en eigenaar van Santi) aanwezig om jou te helpen. Bij elke krat zitten standaard vier sjorbanden. Het krat wordt vervolgens ingesealt, zodat jouw spullen keurig bij elkaar blijven en deze niet kunnen beschadigen.

Probeer gereedschap etc. mee te nemen in tassen i.p.v grote vierkante kisten of koffers. Met slim passen en meten krijg je alles mee wat je normaal ook tijdens een trackday gebruikt.

De motoren zijn verzekerd, inclusief de bagage op het krat voor € 10.000,-. Wil je een hogere verzekering, dan kan dat altijd. Het verzekerde bedrag is op te waarderen voor 5% van het totaal te verzekeren bedrag boven de € 10.000,-. Bekijk hier de polisvoorwaarden van Santi Transport.

Hotel
Het 3-sterrenhotel met goede reputatie voor service en kwaliteit ligt op slechts 100 meter van de Middellandse Zee in de kustplaats Mojacar. Het is ongeveer 35 minuten rijden vanaf het hotel naar het circuit.

Het arrangement is inclusief ontbijt. Het hotel heeft tevens een fantastisch dinerbuffet welke door een chef-kok elke dag met verse vis- of vleeskeuzes van die dag wordt maakt. Je kan het diner voor € 15,- per avond toevoegen bij jouw inschrijving. Dit kan ook nog ter plekke geregeld worden in het hotel voor € 18,- per avond. Wil je liever ergens anders eten? Dan vind je langs de boulevard meerdere restaurants. Let er wel op dat in januari veel dicht is.

De kamers worden op basis van 2 personen ingedeeld. Geef een voorkeur aan met wie jij de kamer wilt delen. Bij geen voorkeur maken wij een indeling. Het is ook mogelijk om een kamer voor jezelf te hebben, zie optie bij boeken. Wanneer mensen geen voorkeur hebben om de kamer te delen met iemand omdat je helemaal alleen komt, dan proberen wij jou in een kamer te stoppen met aparte ruimtes i.v.m. privacy. Er zijn een beperkt aantal appartement kamers (zonder keuken) met aparte slaapkamer en woonkamer beschikbaar.

Vergeet niet dat je van harte welkom bent om een ​​partner of het gezin mee te nemen. Geef dit aan bij het boeken van jouw deelname. Liever een extra nacht? Ook dat is mogelijk om te boeken. Er zijn ook babybedjes aanwezig. Neem contact met ons op voor wanneer er ook een baby meekomt.

Privetraining
Privetraining is extra bij te boeken voor € 100,- per 3 sessies.

Tanken
Op het paddock is er geen tankstation aanwezig. Neem jerrycan(s) mee bij transport van de motor. Op +- 4 km afstand van het circuit is een Repsol pompstation aanwezig.

Bandenservice
Er is bandenservice aanwezig welke nieuwe banden verkoopt of jouw eigen banden kan wisselen.

Fotograaf
Ad Kieviet en/of Marion Emeis van Wegraceninfo.nl is aanwezig om iedereen te fotograferen.

Wat is er niet inbegrepen?
Jouw vlucht naar Spanje zul je zelf moeten boeken. Dit kun je doen met vluchten vanaf o.a. Amsterdam en Rotterdam naar het vliegveld van Alicante, Murcia of Almeria. Via o.a. vliegtickets.nl kun je tickets vinden die past bij jouw wensen. Wanneer je vroeg bent met het boeken van tickets, kun je retour vliegen voor ongeveer € 80,-. Bespaar geld door alleen met handbagage te reizen. Het krat is groot genoeg om daar extra kleding of andere spullen aan toe te voegen.

Je zal een auto moeten huren om jezelf vanaf het vliegveld naar o.a. het hotel en het circuit te kunnen verplaatsen. Dit kan al voor € 25,- per dag. Op o.a. het vliegveld van Alicante zijn meerdere autoverhuur bedrijven aanwezig waarbij je een auto kan huren tegen scherpe prijzen. Kom je met een aantal vrienden? Huur dan een auto samen.